Потвърдено! Ето какво е причинило смъртта на Петя Балева

Публикувана на 14.09.2013 | 15:55
2748 прочитания

Фатален изстрел е пратил Петя в Отвъдното

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров обяви, че смъртта на 44-годишната библиотекарка от морската столица Петя Балева е причинена от огнестрелна рана.

За момента органите на реда са съсредоточили работата си по три основни версии – убийство, самоубийство или нещастен случай при боравене с огнестрелно оръжие.
Първоначално бе обявено, че смъртта на жената е предизвикана от огнестрелна рана. По-късно тази версия бе потвърдена от резултатите от Съдебна медицина.
Петя е била простреляна в областта на бузата.

Като основен извършител на убийството бе заподозрян нейният съпруг, с чиято законово притежавана пушка е извършена стрелбата. По-късно се прокрадна информацията, че убийството може да е извършено от цигани, които съпругът на Петя набил преди няколко дни.
Съпругът на покойната Петя – Георги Балев е сумист. Той често ходел на лов и си падал по препарирането на животни. Според запознати Георги държал ловната пушка в спалнята.

Безжизненото тяло на жената е било открито в детската стая, която се намира на таванското помещение, пригодено за живеене.
Тепърва балистичната експертиза ще покаже дали фаталният изстрел е произведен от ловната пушка, която е законно притежавана от Георги.
От думите на съседите става ясно, че дъщерята на Георги и Петя страда от психически проблеми и анорексия, пише Блиц.маркови кецове, маратонки и спортни стоки